Määratlemata

3 viga mida tehakse tapeedi valimisel

vead tapeedi valimisel

Seinakatete valik on väga lai ning võib esmapilgul tekitada suurt segadust, kui soovid ennetada tapeedi valimisel tekkivaid vigu, siis see postitust on just sulle.

Järgnevalt oleme välja toonud kolm kõige enam levinud viga tapeedi valimisel.

 

1. Ostetakse vale kogus.

Siin võiks kehtida vanasõna “ Üheksa korda mõõda, üks kord telli“ 

 

Kui mõõdad oma ruumi valesti, võid kergesti oma tapeedivajadusi alahinnata, mis põhjustab sisustamisel viivitusi.

Tapeedi koguse leidmisel ei võeta aluseks seina üldpinda, vaid arvutatakse välja vajaminev paanide hulk. Tapeedi koguse arvutamiseks peab teadma ruumi ümbermõõtu ja kõrgust.

Alati on tark, erititellitava tapeedi puhul osta väikese varuga, et puudu ei tuleks.

Kindlasti tuleb arvesse võtta ka ruumide ja mustrite eripärasid. Kui ruumis on raskesti välja mõõdetavaid soppe või kaldlagesid, tasub hankida pigem üks rull rohkem, et töö pooleli ei jääks.

 

2. Lähtu oma eelistustes ja vajadustest, mitte trendidest

Kuigi uutest trendidest on lihtne vaimustuda, vali siiski tapeet vastavalt oma isikupärale ja eelistustele. Vastasel juhul väsid seinkattest kiiresti ära ja peagi ei tee see sind enam õnnelikuks.

Ükskõik kui ahvatlev tapeedikujundus ka poleks, valige tapeet mis sobivad sinu isikupäraga. Kui oled minimalist, ei pruugi kirev ja julge muster sulle sobida.

Kui sa ei tea, kust alustada, siis vaadake esmalt enda sisse ja mõelge, millised värvid, mustrid ja materjalid sind päriselt köidavad.

 

 

3. Ei proovita tapeeti oma kodus

Meie soovitame oma klientidel alati võtta tapeedi näidis koju kaasa ja vaadata oma kodu valgusega, kuna meie salongi valgus ja kodus valgus on kaks täiesti erinevat asja. Väga hea oleks kui saaksite vaadata tapeeti nii päevavalgusega kui ka lambivalguses, nii saate oma valikus kindel olla.

Lisaks aitab tapeedi koju viimine võrrelda toa teiste toonid ja elementidega, mis annab parema üldpildi lõpliku valiku tegemisel.

 

Ootame teid meie salongi tutvuma meie laia tapeedi valikuga ja profesionaalsete nõuandjatega.